Praktisk informasjon

Månefisken vil være behjelpelig med å ordne teknisk utstyr, underholdning, planlegging og gjennomføring av ditt arrangement. Dersom du ønsker spesifisert teknisk utstyrsliste, send oss en e-post

Last ned plantegning: her

Tilrettelegging  for bevegelseshemmede:

Vi har en handikapheis på baksiden av bygget, denne løfter opp til 300 kg. Innkjøring fra Ring 2, ned Maridalsveien. Sving til venstre ved Sagveien 23 c, d, f. Følg veien ned en bratt bakke. Kontakt oss i forkant og avtal tid og sted. Eget handicaptoalett og alt på samme plan.

Parkering: Mølla Parkeringshus. Innkjøring fra Sannergata. Fra Mølla Parkeringshus er det 5 minutters gange opp trappa langs elven til Månefisken.

Matservering: All mat og drikke må gå gjennom Månefisken. Ved matservering må det leies inn ekstra servitører. Antall varierer med valg av type mat, minglemat, buffé eller 3-retters. Det vil også komme et tillegg for oppdekking og dekketøy.


MÅNEFISKEN:

Månefisken består av 3 rom (Hovedhall 230 kvm, Søylehall 235 kvm og Smia 50 kvm). Utgang til felles uteområder.

Hovedscenen befinner seg i Hovedhallen: 4,4 x 6,1 = 26,8 kvm. Høyde 76 cm. I tilknytning til denne har vi enkelt scenelys. Videoprojektor og lerret (5 x 3 m) kan leies i tillegg.

Musikkanlegget er koblet til brannvarslersystem og nødlys. Om det skal være band, må kostnad til PA og tekniker påberegnes.

Søylehallen brukes oftest til middag. Her kan det dekkes til alt fra 50-200 personer. Det er også en mindre scenen i rommet. Denne egner seg til enkel underholdning. Teknisk utstyr vil komme i tillegg dersom scenen skal brukes. Videoprojektor kan også bestilles om ønskelig.


MÅNEHALLEN:

Månehallen har egen inngang og toalett. Bar med alle rettigheter. Utgang til felles uteområder. Musikkanlegg til vår DJ eller til egen DJ kan leies. Dersom det skal være band, må PA og tekniker leies i tillegg. Videoprojektor og lerret leies i tillegg.

Vi kan dekke opp til 70 personer i Månehallen. Dersom det ønskes servering av 3-retters middag må Caféen leies i tillegg.


CAFÈ MÅNEFISKEN:

Café Månefisken har egen inngang og toalett. Bar med alle rettigheter. Utgang til felles uteområder. Det kan dekkes opp til 35 personer i Caféen. Lokalet har en liten scene. Videoprojektor, lerret, mikrofoner og musikkanlegg kan leies i tillegg.