Menyer
Velg mellom våre menyer det som passer best for ditt selskap eller arrangement. Vi har et bredt menyutvalg bestående av bufféer, fingermat, 3-retters middag eller julemat. Til alle menyer serveres det brød og smør. Endringer i tilbehøret i de ulike rettene kan forekomme ut fra tilgangen på lokale råvarer. Her finner du også husets vinkart. Vi hjelper deg gjerne med anbefalinger av drikke til maten. Alle priser i menyene er inkludert mva.
Kjøttboller med BBQ glaze og urter
(sulfitt,melk, egg)
Kremet biff med soppblanding og urter
(Vår tvist på en klassisk stroganoff)
(melk, sulfitt)
Argentinske vilt reker med spicy
edamame bønner og syltet løk (skalldyr)
Forskjellige typer tomater med Italiensk
bøffel mozzarella og basilikum (melk,
sulfitt)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Blomkål salat med epler, rosiner og karri
emulsjon (egg, sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
Ventricinasalami og Coppa Emiliano fra Italia
(sulfitt)
Fersk bulgur salat med
forskjellige urter, og syltet
stjerne løk. (gluten, sulfitt)
(Egg, soya)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, Egg)
OUMPH med BBQ glaze og friske urter
(Soya bønne protein glasert i bbq saus)
310 Kr
Krydret edamamebønne salat
Forskjellige typer tomater med Italiensk
bøffel mozzarella og basilikum (melk,
sulfitt)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Blomkål salat med epler, rosiner og karri
emulsjon (egg, sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
Fersk bulgur salat med
forskjellige urter, og syltet
stjerne løk. (gluten, sulfitt)
(Egg, soya)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, Egg)
Grillet asparges med granateple (sulfitt)
Røkelaks med eggekrem og dill (fisk,
egg, sulfitt)
Eggerøre med gressløk (melk)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Waldorfsalat (egg, sulfitt, nøtter)
ROASTBIFF
Spekemat Ventricinasalami og Coppa
Emiliano fra Italia (sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
Grillet hjertesalat med syltet rødløk (sulfitt)
Krydret edamamebønne salat
(Egg, sennep,soya)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, egg)
Kjøttboller med BBQ glaze og urter
(sulfitt,melk, egg )
Grillet asparges med granateple (sulfitt)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Waldorfsalat (egg, sulfitt, nøtter)
Spekemat Ventricinasalami og Coppa
Emiliano fra Italia (sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
(Egg, sennep)
(Sulfitt, Egg)
Økologisk focaccia (gluten)
Ribbe -myk ribbe toppet med sprø svor,
klassisk sennep and syltet løk (sennep,
sulfit)
Pinnekjøtt med rosmarin sjy (Ovnsbakt
pinnekjøtt med rosmarin sjy)
Saftige medisterkaker med julekrydder
(melk)
KÅLRABISTAPPE
(fisk, sulfitt)
Klassisk rødkål toppet med
microgreens (sulfitt)
Fersk bulgursalat med forskjellige urter og
syltet stjerneløk (gluten, sulfit)
Golvertind blåmuggost fra Norge,
Fransk brie-ost, Manchego ost laget i
La Mancha-regionen i Spania og
portvinsgelé (melk)
Potetsalat med rømme, pepperrot, cornichons
og økologiske urter (laktose, sulfit)
Forskjellige typer tomater med Italiensk
bøffel mozzarella og basilikum (melk,
RØDKÅL sulfit)
(sulfit)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, egg)
Artisjokk-krem, rosmarinolje, appelsin og fikensalat pinjekjerner og blomkarse, knekkebrød (F, L, G).
Vin: Georg Breuer Riesling Sauvage (486 kr)
Sprø spekeskinke, sortkål, soppsky, jordskokkchips, mandelpotetpure tilsmakt chipotle, Shitakesopp (L). Vin: Fontanafredda Briccotondo Barbera (444 kr)
Ostekrem, nøttekaramell, sitronkjeks (L, G, N). Vin: Royal Tokaji Late Harvest (455 kr)
B-Sennep, E-Egg, C-Lupin, F-Fisk, G-Gluten, K-Sesam, L-Laktose, M-Bløtdyr, N-Nøtter, P-Peanøtter, Q-Sulfater, R-Selleri, S-Skalldyr, U-Upasteurisert ost, Z-Soya
48° sous vide torsk med sprø quinoa,
katsuobushi dashi og dill emulsjon ( fisk,
sulfitt, egg)
Myk lammemørbrad servert med
variasjon av beter, ruccola og rødvin saus
med rosmarin (melk,sulfitt)
Valrhona 70% sjokolade ganache med
brent hvit sjokolade, havtorn gelé, bær og
basilikum (Sulfitt,melk)
Sitrusgravet halibut, bottarga boreale
emulsjon med dillolje, viltvoksende tang
fra Northerncompany, sprø risnudler og
Noritangpulver. (egg, fisk, sulfitt, sesam)
Hjort ytrefilet med gulrotkrem servert
med brokkolini, syltet stjerneløk,
grønnpepper saus (melk, sulfitt)
Tiramisu (en italiensk klassiker med en
touch av amaretto)
Dillgravet laks med sitrus tapioka, sprø
quinoa, brønnkarse og dillolje (fisk, sulfitt)
Ribbe med gulrotpuré, sprø svor, rødkål
med einebær og rosmarinsky (sulfitt)
Ostekake med multebær og multegelé
(laktose, gluten, sulfitt)
Vårens primør-grønnsaker. Nobi-dressing, pepperrot & ristet hasselnøtt (B, E, F, N). Vin: Tamellini Soave (434 kr)
Jordskokk & selleripuré, småspinat. Syltet vårgulrot & sjy med løpstikke Bakte småpoteter med estragon (L). Vin: Corte Giara Ripasso (464 kr)
Pannacotta med rabarbragelé. Marengs, ristet bygg & sitrontimian (E, G, L). Vin: Royal Tokaji Late Harvest (455 kr)
B-Sennep, E-Egg, C-Lupin, F-Fisk, G-Gluten, K-Sesam, L-Laktose, M-Bløtdyr, N-Nøtter, P-Peanøtter, Q-Sulfater, R-Selleri, S-Skalldyr, U-Upasteurisert ost, Z-Soya
Syltet knutekål og rødløk, Västerbottenost. Nybakt surdeigsbrød og pisket smør (E, G, L). Vin: Tamellini Soave (434 kr)
Helstekt med karamellisert fenikkel, ristet fersk løk og rød paprika. Saltbakte nypoteter, sauce vierce. Vin: Corte Giara Ripasso (464 kr)
Ferskostkrem med vanilje, havre-crumble og Myntesirup (G, L). Vin: Banfi Brachetto d’Acqui (489 kr)
B-Sennep, E-Egg, C-Lupin, F-Fisk, G-Gluten, K-Sesam, L-Laktose, M-Bløtdyr, N-Nøtter, P-Peanøtter, Q-Sulfater, R-Selleri, S-Skalldyr, U-Upasteurisert ost, Z-Soya
Syltet og vendt i urter og syrlig rødløk. Servert på rugbrødflak med rognebær, tinnved og små kongler i gransirup (G). Vin: Georg Breuer Sauvage (486 kr)
Ovnstekt skivet lår, røkt hjerte. Sylta gule og røde beter, bakte gulrøtter og rosenkål. Rips og tyttebær. Saus på solbær, krekling, og bergmynte. Potet-terte (L). Vin: Corte Giara Ripasso eller Cono Sur Syrah (464 kr)
Granola av havre, hasselnøtter, tranebær og honning fra Løkka (G, L N). Vin: Royal Tokaji Late Harvest (455 kr)
B-Sennep, E-Egg, C-Lupin, F-Fisk, G-Gluten, K-Sesam, L-Laktose, M-Bløtdyr, N-Nøtter, P-Peanøtter, Q-Sulfater, R-Selleri, S-Skalldyr, U-Upasteurisert ost, Z-Soya
Løyrom, småsalat og sennepssaus (F, E). Vin: Moreau Petit Chablis (486 kr)
Andelårscofit eller Hjortefilèt
Potetpurè, appelsinkokt rødkål, kryddersjy (L). Vin: Briccotondo Barbera (444 kr)
Fondantpotet, sellerirotpurè, syltet rødløk, portvinsaus, tyttebær (L). Vin: Corte Giara Ripasso eller Cono Sur Syrah (464 kr)
med karamellkrem og innlagte bær (G). Dessertvin: Recioto ( 498 kr)
B: Sennep E: Egg C: Lupin F: Fisk G: Gluten K: Sesam L: Laktose M: Bløtdyr N: Nøtter P: Peanøtter Q: Sulfater R: Selleri S: Skalldyr U: Upasteurisert ost Z: Soya
Syltet blomkål og rødbeter, dillkrem (L). Vin: Georg Breuer Sauvage (486 kr)
Sesongens smørbakte grønnsaker, løkkompott potet-og pastinakkpurè, røvinssaus (L). Vin: Corte Giara Ripasso (464 kr) eller Briccotondo Barbera (444 kr)
med salt karamelltopping og bærsalat (G). Dessertvin: Recioto (498 kr)
B: Sennep E: Egg C: Lupin F: Fisk G: Gluten K: Sesam L: Laktose M: Bløtdyr N: Nøtter P: Peanøtter Q: Sulfater R: Selleri S: Skalldyr U: Upasteurisert ost Z: Soya
Rosastekt kalvefilet med parmesan, kapers og tunfisksaus (kumelk i parmesan)
Soya og limemarinert (hvetemel i soyasaus)
(Skalldyr og hvetemel i soyasaus)
På spyd med dijon og ingefær (sesamfrø og hvetemel i soyasaus)
Spanske poteter med paprikasaus
Spansk spekeskinke, spekepølse og manchego
Med sitron og basillikum
Grønn
Cous-coussalat med mynte og salatgrønnsaker (hvetemel)
Champignon og hvitløk
(Sesamfrø)
(Inneholder yogurt)
(hvetemel og solsikkekjerner)
Med mango og koriandersalat (skalldyr)
Med friske urter og chilli (skaldyr, hvitløk)
I skiver med appelsinteryakisaus
Med kinesisk BBQ-saus
Roastbeef av kalv med kapers, parmesan og tunfisksaus (laktose)
Med vårløk og eple
Sur krydderkål med crème fraiche (laktose)
Artiskokker, grillet paprika og aspargesbønner
Med ristede pinjekjerner og parmesan (laktose, pinjekjerner)
Med honning og nøtter (laktose, gluten)
(laktose, gluten)

Med babequesaus
Med bluecheese dip
Råstekt tunfisk marinert med chili, ingefær, urter og sesamfrø
Med aioli
Med urter og pinjekjerner
Med haricots vertes og fenikkel
Med mozzarella, tomat og basilikum
Tapenade
Hot salsa
Nybakt
Ovnstekt utbenet smågris
Med rosmarin, sitron og hvitløk
Ovnsbakte
Ovnsbakt aubergin med tomatsaus og ost (vegetarlasagne) (L) (laktose)
Mozzarella og tomatsalat (L) (laktose)
Med fennikel og soltørket tomat
Med artisjokk (S) (skalldyr)
(N) (pinjekjerner/nøtter)
Italienske
(G) (gluten)
Med vårløk og mango (F)
Hvitløk- og urtemarinert
Med spekeskinke og egg
(E)
Med mozzarella og babyspinat
(L, B)
Med syltet rødløk , sennep og urter (B)
Med pesto og grillede grønnsaker (G, N)
Med tomat og oliven
(L, E)
Sitrusgravet halibut, bottarga boreale
emulsjon, viltvoksende tang fra
Northerncompany, sprø risnudler og
Noritangpulver. (egg, fisk, sulfitt, sesam)
Røkelaks med eggekrem og dill (fisk,
egg, sulfitt)
Spekemat Ventricinasalami og Coppa
Emiliano fra Italia (sulfitt)
Krydret edamamebønne salat
Blomkål salat med epler, rosiner og karri
emulsjon (egg, sulfitt)
Vasterbottenost fra Västerbottenregionen i Sverige, Manchego ost
laget i La Mancha-regionen i Spania
Fransk Brie-ost og portvingelé
(melk)
Fersk bulgur salat med
forskjellige urter, og syltet
stjerne løk. (gluten, sulfitt)
(Sulfitt, melk)
(Egg, sennep)
Økologisk focaccia (gluten)

Spansk kjøttbolle på spyd med mojosaus.
(G, E)
(B, G, K, Z)
Med tapenade og artiskokk (G)
Helstekt fylt med fetaost og urter (L)
Tortillarull med røkelaks, guacamole, pepperrot og salat (G, L)
(G, E, S)
Spansk omelett med hvitløk, potet og paprika. (E)
På spyd med oliven og tomat (L)
(G, L)
Vi bruker litt soyasaus (Z) den innholder spor av hvete. I følge cøliakiforeningen reagerer de færreste på det.

Spansk kjøttbolle på spyd med mojosaus (lam, okse, sitrus, hvitløk chili, urter)
Helstekt, fyllt med fetaost og urter (sopp, ost, cremefraise, sitrus, chili, urter) (L)
Tortillarull med røkelaks, guacamole, pepperrot og løk (hvetemel, løk) (G, L)
På spyd med oliven og tomat (melk) (L)
På toast (hvetemel, hvitløk, egg, chili) (E, G, S)
Spansk omelett med hvitløk, potet og paprika (egg, chili, potet, tomat) (E)

Med chilli og koriander (S, Z)
Med Tonatorøre og småsalat (B, G, F)
(R, Z)
Spanske
Med urtebakt potet (L)
Med paprika, løk og potet (E, L)
Med spinat og cherrytomat (E, L, G)
Med blåostkrem (G, L)
(E, G)

Spekeskinke
Stekt scampi med chili og røkt paprika
Serveres med soltomatpesto
Grønne oliven og spansk sauemelkost i urteolje
Paprika, squash og aubergine bakt med olje og urter
Cherrytomater i marinade med balsamico og urter
Husets hvitløksmajones
Med parmesan
Nystekt

Krydrede
Yougurtmarinerte (L)
Ovnsbakte
Fylte
Med olivenolje og mynte
Marinerte
(L)
(K)
(G)
Ribbe -myk ribbe toppet med sprø svor,
klassisk sennep and syltet løk (sennep,
sulfit)
Pinnekjøtt med rosmarin sjy (Ovnsbakt
pinnekjøtt med rosmarin sjy)
Saftige medisterkaker med julekrydder
(melk)
KÅLRABISTAPPE
(fisk, sulfitt)
Klassisk rødkål toppet med
microgreens (sulfitt)
Fersk bulgursalat med forskjellige urter og
syltet stjerneløk (gluten, sulfit)
Golvertind blåmuggost fra Norge,
Fransk brie-ost, Manchego ost laget i
La Mancha-regionen i Spania og
portvinsgelé (melk)
Potetsalat med rømme, pepperrot, cornichons
og økologiske urter (laktose, sulfit)
Forskjellige typer tomater med Italiensk
bøffel mozzarella og basilikum (melk,
RØDKÅL sulfit)
(sulfit)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, egg)
Med eple og rødbeter (laktose)
Med sennepsaus
Med eggerøre
Med sylteagurk, rødbeter og grov sennepsaus
Med Waldorfsalat (laktose)
Fra Strøm-Larsen
Med rotmos, mandelpotet og sjy (laktose)
Nybakt med smør (gluten, laktose)
Med bærsaus
Sprøstekt ribbe, medisterkaker, medisterpølser, rødkål og tyttebær. Tillegg på kr 103 ink mva
Med eple og rødbeter (laktose)
Med sennepsaus
Med eggerøre (egg, laktose)
Med sylteagurk, rødbeter og grov sennep (sennep)
Med Waldorfsalat (egg, laktose, selleri)
Med rødkål, tyttebær, julesaus og mandelpotet (laktose og gluten i sausen, kommer separat)
(gluten i medisterkaker)
Nybakt med smør (gluten, laktose)
Med bærsaus (laktose)
Klassisk pinnekjøtt fra Strøm-Larsen, Vossakorv og rotmos. Tillegg på kr 172 ink mva

Mango/jalapeño-glaze
Sterkt krydret
(L)
Med karve, serveres med tomat og currysaus. (Svinekjøtt)
(L)
Med syltede grønnsaker.
Husets hvitløksmajones. (E)
(G)
(L)

Sprøstekt
Klassisk
Rotgrønnsaker
(L, G) Svinekjøtt
Kokte
Aromatisk, mørk (L,G, S) Svinekraft
Tradisjonell
Tradisjonell
(B)
Med rød saus (L)

Ingefær- og appelsinglasert
Marinert i sitrus
Soya- og limemarinert (S)
Med pepperrotrømme, dill og sitron (L)
Sprøstekt i biter med kinesisk b.b.q. saus
Med eple og selleri (R)
Spansk spekeskinke, spekepølse og manchego
Med sitron og basilikum
Grønn
Med hvitløk
(K)
(Inneholder yougurt, L)
(hvetemel og solsikkekjerner)
Med marinerte kirsebær (L)

Med løyrom, småsalat og sennepssaus (B, F), Vin: Moreau Petit Chablis (486 kr)
Andelårscofit eller Hjortefilèt
Med potetpurè, appelsinkokt rødkål og kryddersky (L). Vin: Briccotondo Barbera (444 kr)
Fondantpotet, sellerirotpurè, syltet rødløk, portvinsaus, tyttebær (L). Vin: Corte Giara Ripasso eller Cono Sur Syrah (464 kr)
Med karamellkrem og innlagte bær (G). Dessertvin: Recioto (498 kr)
Dyp purpurrød farge. Aroma av mørke bær med undertone av ristet brød og sjkolade. Passer til: Rødt kjøtt, gryteretter, smaksrike oster og pasta. Druer: 85% Syrah, 5% Cabernet, 5% carmenere, 3% Malbec, 2% Aspiran B
414 Kr
Klar rubinrød farge. Aromaer av bjørnebær, plomme og krydder. Frisk og fruktig stil med god balanse mellom frukt, tanniner og syre. Passer til: Fisk, spekemat, pasta, kylling, svin, lam, okse og en del oster. Druer: 100% Barbera
444 Kr
Delikat aroma med preg av kirsebær og krydder med innslag av moden frukt. Rik, harmonisk og velbalansert med bra struktur og frisk syre. Passer til: Kalkun, rødt kjøtt, grillet kjøtt, lam og vellagrede oster. Druer: 70% Corvina Veronese, 30% Rondinella
464 Kr
Et glass
87 Kr
Strågul farge. Ung og frisk, ren og fruktig stil. Tørr med aromatisk ettersnmak. Passer til aperitiff og sjømat. Druer: 60% Ugni Blanc og 40 % Colombard.
414 Kr
Strågul farge. Frisk, fruktig og typeriktig. Bløt med et snev av mandelsmak. Passer Aperitiff, skalldyr og fisk og salater. Druer: 100% Garganega.
434 Kr
Lys gul farge. Tørr og frisk med smak av eple, sitron og mineraltoner. Passer til: Aperitiff, fisk, skalldyr og chèvre. Druer: 100% Riesling
486 Kr
Klar og strågul farge. Frisk og fruktig med komplekse druearomaer. Preg av sitron og eple. Passer til: Fisk og skalldyr uten kraftige sauser. Druer: 100% Chardonnay
486 Kr
Et glass
87 Kr
Lys strågul med gyldne streif. Fruktig nese med florale toner. Frisk og elegant med behagelig syre. Drue: 85% Glera, 15% Chardonnay
434 Kr
Gylden farge med elegante små bobler. Delikat duft av hvite blomster og sitrusfrukt. Fruktig og frisk smak med kremet avslutning. Druer: 60% Pinot Noir, 30% Chardonnay, 10% Pinot Menuier.
658 Kr
Et glass
112 Kr
Ren duft av honning og tropisk frukt. Fyldig og forfriskende. Drue: 55% Furmint, 9% Yellow Muscat, 35% Hársleveú, 1% Kövérszölö
455 Kr
Lys rubinrød farge, vedvarende bobler. Aromatisk duft med undertone av jordbær og roser. Passer til: Aperitiff, desserter, kaker og søt frukt. God til jordbær og mørk/bitter sjokolade. Druer: 100% Brachetto d’Acqui
489 Kr
Vinen er laget på tørkede druer fra vinranker med snittalder på over 30 år. Dyp lilla farge, sødmefull og elegant aroma med elementer av syltede kirsebær, tørket frukt og sjokolade. Passer til: Sjokoladebasert dessert, kaker, jordbær, tropiske frukter og enkelte oster som mild Gorgonzola. Serveres 14° C. Druer: 80% Corvina, 15% Rondinella, 5% Oselata
498 Kr
Tappet fra fat
96 Kr
Tappet fra fat
64 Kr
Flaske, 0,33 l
96 Kr
Flaske 0,33 l
96 Kr
Flaske 0,33 l
96 Kr
Boks 0,5 l
102 Kr
Flaske 0,33 l (glutenfri)
112 Kr
Flaske 0,5 l
128 Kr
Flaske 0,33 l
128 Kr
Frankriket
414 Kr
Italia
434 Kr
Tyskland
486 Kr
Frankriket
486 Kr
Et glass
87 Kr
Chile
414 Kr
Italia
444 Kr
Italia
464 Kr
Et glass
87 Kr
Italia
434 Kr
Et glass
112 Kr
Frankriket
658 Kr
Kjøttboller med BBQ glaze og urter
(sulfitt,melk, egg)
Kremet biff med soppblanding og urter
(Vår tvist på en klassisk stroganoff)
(melk, sulfitt)
Argentinske vilt reker med spicy
edamame bønner og syltet løk (skalldyr)
Forskjellige typer tomater med Italiensk
bøffel mozzarella og basilikum (melk,
sulfitt)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Blomkål salat med epler, rosiner og karri
emulsjon (egg, sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
Ventricinasalami og Coppa Emiliano fra Italia
(sulfitt)
Fersk bulgur salat med
forskjellige urter, og syltet
stjerne løk. (gluten, sulfitt)
(Egg, soya)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, Egg)
OUMPH med BBQ glaze og friske urter
(Soya bønne protein glasert i bbq saus)
310 Kr
Krydret edamamebønne salat
Forskjellige typer tomater med Italiensk
bøffel mozzarella og basilikum (melk,
sulfitt)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Blomkål salat med epler, rosiner og karri
emulsjon (egg, sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
Fersk bulgur salat med
forskjellige urter, og syltet
stjerne løk. (gluten, sulfitt)
(Egg, soya)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, Egg)
Grillet asparges med granateple (sulfitt)
Røkelaks med eggekrem og dill (fisk,
egg, sulfitt)
Eggerøre med gressløk (melk)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Waldorfsalat (egg, sulfitt, nøtter)
ROASTBIFF
Spekemat Ventricinasalami og Coppa
Emiliano fra Italia (sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
Grillet hjertesalat med syltet rødløk (sulfitt)
Krydret edamamebønne salat
(Egg, sennep,soya)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, egg)
Kjøttboller med BBQ glaze og urter
(sulfitt,melk, egg )
Grillet asparges med granateple (sulfitt)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Waldorfsalat (egg, sulfitt, nøtter)
Spekemat Ventricinasalami og Coppa
Emiliano fra Italia (sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
(Egg, sennep)
(Sulfitt, Egg)
Økologisk focaccia (gluten)
Ribbe -myk ribbe toppet med sprø svor,
klassisk sennep and syltet løk (sennep,
sulfit)
Pinnekjøtt med rosmarin sjy (Ovnsbakt
pinnekjøtt med rosmarin sjy)
Saftige medisterkaker med julekrydder
(melk)
KÅLRABISTAPPE
(fisk, sulfitt)
Klassisk rødkål toppet med
microgreens (sulfitt)
Fersk bulgursalat med forskjellige urter og
syltet stjerneløk (gluten, sulfit)
Golvertind blåmuggost fra Norge,
Fransk brie-ost, Manchego ost laget i
La Mancha-regionen i Spania og
portvinsgelé (melk)
Potetsalat med rømme, pepperrot, cornichons
og økologiske urter (laktose, sulfit)
Forskjellige typer tomater med Italiensk
bøffel mozzarella og basilikum (melk,
RØDKÅL sulfit)
(sulfit)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, egg)
48° sous vide torsk med sprø quinoa,
katsuobushi dashi og dill emulsjon ( fisk,
sulfitt, egg)
Myk lammemørbrad servert med
variasjon av beter, ruccola og rødvin saus
med rosmarin (melk,sulfitt)
Valrhona 70% sjokolade ganache med
brent hvit sjokolade, havtorn gelé, bær og
basilikum (Sulfitt,melk)
Sitrusgravet halibut, bottarga boreale
emulsjon med dillolje, viltvoksende tang
fra Northerncompany, sprø risnudler og
Noritangpulver. (egg, fisk, sulfitt, sesam)
Hjort ytrefilet med gulrotkrem servert
med brokkolini, syltet stjerneløk,
grønnpepper saus (melk, sulfitt)
Tiramisu (en italiensk klassiker med en
touch av amaretto)
Dillgravet laks med sitrus tapioka, sprø
quinoa, brønnkarse og dillolje (fisk, sulfitt)
Ribbe med gulrotpuré, sprø svor, rødkål
med einebær og rosmarinsky (sulfitt)
Ostekake med multebær og multegelé
(laktose, gluten, sulfitt)
Sitrusgravet halibut, bottarga boreale
emulsjon, viltvoksende tang fra
Northerncompany, sprø risnudler og
Noritangpulver. (egg, fisk, sulfitt, sesam)
Røkelaks med eggekrem og dill (fisk,
egg, sulfitt)
Spekemat Ventricinasalami og Coppa
Emiliano fra Italia (sulfitt)
Krydret edamamebønne salat
Blomkål salat med epler, rosiner og karri
emulsjon (egg, sulfitt)
Vasterbottenost fra Västerbottenregionen i Sverige, Manchego ost
laget i La Mancha-regionen i Spania
Fransk Brie-ost og portvingelé
(melk)
Fersk bulgur salat med
forskjellige urter, og syltet
stjerne løk. (gluten, sulfitt)
(Sulfitt, melk)
(Egg, sennep)
Økologisk focaccia (gluten)
Tapas
Kjøttboller med BBQ glaze og urter
(sulfitt,melk, egg)
Kremet biff med soppblanding og urter
(Vår tvist på en klassisk stroganoff)
(melk, sulfitt)
Argentinske vilt reker med spicy
edamame bønner og syltet løk (skalldyr)
Forskjellige typer tomater med Italiensk
bøffel mozzarella og basilikum (melk,
sulfitt)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Blomkål salat med epler, rosiner og karri
emulsjon (egg, sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
Ventricinasalami og Coppa Emiliano fra Italia
(sulfitt)
Fersk bulgur salat med
forskjellige urter, og syltet
stjerne løk. (gluten, sulfitt)
(Egg, soya)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, Egg)
OUMPH med BBQ glaze og friske urter
(Soya bønne protein glasert i bbq saus)
310 Kr
Krydret edamamebønne salat
Forskjellige typer tomater med Italiensk
bøffel mozzarella og basilikum (melk,
sulfitt)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Blomkål salat med epler, rosiner og karri
emulsjon (egg, sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
Fersk bulgur salat med
forskjellige urter, og syltet
stjerne løk. (gluten, sulfitt)
(Egg, soya)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, Egg)
Grillet asparges med granateple (sulfitt)
Røkelaks med eggekrem og dill (fisk,
egg, sulfitt)
Eggerøre med gressløk (melk)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Waldorfsalat (egg, sulfitt, nøtter)
ROASTBIFF
Spekemat Ventricinasalami og Coppa
Emiliano fra Italia (sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
Grillet hjertesalat med syltet rødløk (sulfitt)
Krydret edamamebønne salat
(Egg, sennep,soya)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, egg)
Kjøttboller med BBQ glaze og urter
(sulfitt,melk, egg )
Grillet asparges med granateple (sulfitt)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Waldorfsalat (egg, sulfitt, nøtter)
Spekemat Ventricinasalami og Coppa
Emiliano fra Italia (sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
(Egg, sennep)
(Sulfitt, Egg)
Økologisk focaccia (gluten)
Ribbe -myk ribbe toppet med sprø svor,
klassisk sennep and syltet løk (sennep,
sulfit)
Pinnekjøtt med rosmarin sjy (Ovnsbakt
pinnekjøtt med rosmarin sjy)
Saftige medisterkaker med julekrydder
(melk)
KÅLRABISTAPPE
(fisk, sulfitt)
Klassisk rødkål toppet med
microgreens (sulfitt)
Fersk bulgursalat med forskjellige urter og
syltet stjerneløk (gluten, sulfit)
Golvertind blåmuggost fra Norge,
Fransk brie-ost, Manchego ost laget i
La Mancha-regionen i Spania og
portvinsgelé (melk)
Potetsalat med rømme, pepperrot, cornichons
og økologiske urter (laktose, sulfit)
Forskjellige typer tomater med Italiensk
bøffel mozzarella og basilikum (melk,
RØDKÅL sulfit)
(sulfit)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, egg)
Desserter
3-retters
Artisjokk-krem, rosmarinolje, appelsin og fikensalat pinjekjerner og blomkarse, knekkebrød (F, L, G).
Vin: Georg Breuer Riesling Sauvage (486 kr)
Sprø spekeskinke, sortkål, soppsky, jordskokkchips, mandelpotetpure tilsmakt chipotle, Shitakesopp (L). Vin: Fontanafredda Briccotondo Barbera (444 kr)
Ostekrem, nøttekaramell, sitronkjeks (L, G, N). Vin: Royal Tokaji Late Harvest (455 kr)
B-Sennep, E-Egg, C-Lupin, F-Fisk, G-Gluten, K-Sesam, L-Laktose, M-Bløtdyr, N-Nøtter, P-Peanøtter, Q-Sulfater, R-Selleri, S-Skalldyr, U-Upasteurisert ost, Z-Soya
48° sous vide torsk med sprø quinoa,
katsuobushi dashi og dill emulsjon ( fisk,
sulfitt, egg)
Myk lammemørbrad servert med
variasjon av beter, ruccola og rødvin saus
med rosmarin (melk,sulfitt)
Valrhona 70% sjokolade ganache med
brent hvit sjokolade, havtorn gelé, bær og
basilikum (Sulfitt,melk)
Sitrusgravet halibut, bottarga boreale
emulsjon med dillolje, viltvoksende tang
fra Northerncompany, sprø risnudler og
Noritangpulver. (egg, fisk, sulfitt, sesam)
Hjort ytrefilet med gulrotkrem servert
med brokkolini, syltet stjerneløk,
grønnpepper saus (melk, sulfitt)
Tiramisu (en italiensk klassiker med en
touch av amaretto)
Dillgravet laks med sitrus tapioka, sprø
quinoa, brønnkarse og dillolje (fisk, sulfitt)
Ribbe med gulrotpuré, sprø svor, rødkål
med einebær og rosmarinsky (sulfitt)
Ostekake med multebær og multegelé
(laktose, gluten, sulfitt)
Vårens primør-grønnsaker. Nobi-dressing, pepperrot & ristet hasselnøtt (B, E, F, N). Vin: Tamellini Soave (434 kr)
Jordskokk & selleripuré, småspinat. Syltet vårgulrot & sjy med løpstikke Bakte småpoteter med estragon (L). Vin: Corte Giara Ripasso (464 kr)
Pannacotta med rabarbragelé. Marengs, ristet bygg & sitrontimian (E, G, L). Vin: Royal Tokaji Late Harvest (455 kr)
B-Sennep, E-Egg, C-Lupin, F-Fisk, G-Gluten, K-Sesam, L-Laktose, M-Bløtdyr, N-Nøtter, P-Peanøtter, Q-Sulfater, R-Selleri, S-Skalldyr, U-Upasteurisert ost, Z-Soya
Syltet knutekål og rødløk, Västerbottenost. Nybakt surdeigsbrød og pisket smør (E, G, L). Vin: Tamellini Soave (434 kr)
Helstekt med karamellisert fenikkel, ristet fersk løk og rød paprika. Saltbakte nypoteter, sauce vierce. Vin: Corte Giara Ripasso (464 kr)
Ferskostkrem med vanilje, havre-crumble og Myntesirup (G, L). Vin: Banfi Brachetto d’Acqui (489 kr)
B-Sennep, E-Egg, C-Lupin, F-Fisk, G-Gluten, K-Sesam, L-Laktose, M-Bløtdyr, N-Nøtter, P-Peanøtter, Q-Sulfater, R-Selleri, S-Skalldyr, U-Upasteurisert ost, Z-Soya
Syltet og vendt i urter og syrlig rødløk. Servert på rugbrødflak med rognebær, tinnved og små kongler i gransirup (G). Vin: Georg Breuer Sauvage (486 kr)
Ovnstekt skivet lår, røkt hjerte. Sylta gule og røde beter, bakte gulrøtter og rosenkål. Rips og tyttebær. Saus på solbær, krekling, og bergmynte. Potet-terte (L). Vin: Corte Giara Ripasso eller Cono Sur Syrah (464 kr)
Granola av havre, hasselnøtter, tranebær og honning fra Løkka (G, L N). Vin: Royal Tokaji Late Harvest (455 kr)
B-Sennep, E-Egg, C-Lupin, F-Fisk, G-Gluten, K-Sesam, L-Laktose, M-Bløtdyr, N-Nøtter, P-Peanøtter, Q-Sulfater, R-Selleri, S-Skalldyr, U-Upasteurisert ost, Z-Soya
Løyrom, småsalat og sennepssaus (F, E). Vin: Moreau Petit Chablis (486 kr)
Andelårscofit eller Hjortefilèt
Potetpurè, appelsinkokt rødkål, kryddersjy (L). Vin: Briccotondo Barbera (444 kr)
Fondantpotet, sellerirotpurè, syltet rødløk, portvinsaus, tyttebær (L). Vin: Corte Giara Ripasso eller Cono Sur Syrah (464 kr)
med karamellkrem og innlagte bær (G). Dessertvin: Recioto ( 498 kr)
B: Sennep E: Egg C: Lupin F: Fisk G: Gluten K: Sesam L: Laktose M: Bløtdyr N: Nøtter P: Peanøtter Q: Sulfater R: Selleri S: Skalldyr U: Upasteurisert ost Z: Soya
Syltet blomkål og rødbeter, dillkrem (L). Vin: Georg Breuer Sauvage (486 kr)
Sesongens smørbakte grønnsaker, løkkompott potet-og pastinakkpurè, røvinssaus (L). Vin: Corte Giara Ripasso (464 kr) eller Briccotondo Barbera (444 kr)
med salt karamelltopping og bærsalat (G). Dessertvin: Recioto (498 kr)
B: Sennep E: Egg C: Lupin F: Fisk G: Gluten K: Sesam L: Laktose M: Bløtdyr N: Nøtter P: Peanøtter Q: Sulfater R: Selleri S: Skalldyr U: Upasteurisert ost Z: Soya
Buffé
Rosastekt kalvefilet med parmesan, kapers og tunfisksaus (kumelk i parmesan)
Soya og limemarinert (hvetemel i soyasaus)
(Skalldyr og hvetemel i soyasaus)
På spyd med dijon og ingefær (sesamfrø og hvetemel i soyasaus)
Spanske poteter med paprikasaus
Spansk spekeskinke, spekepølse og manchego
Med sitron og basillikum
Grønn
Cous-coussalat med mynte og salatgrønnsaker (hvetemel)
Champignon og hvitløk
(Sesamfrø)
(Inneholder yogurt)
(hvetemel og solsikkekjerner)
Med mango og koriandersalat (skalldyr)
Med friske urter og chilli (skaldyr, hvitløk)
I skiver med appelsinteryakisaus
Med kinesisk BBQ-saus
Roastbeef av kalv med kapers, parmesan og tunfisksaus (laktose)
Med vårløk og eple
Sur krydderkål med crème fraiche (laktose)
Artiskokker, grillet paprika og aspargesbønner
Med ristede pinjekjerner og parmesan (laktose, pinjekjerner)
Med honning og nøtter (laktose, gluten)
(laktose, gluten)

Med babequesaus
Med bluecheese dip
Råstekt tunfisk marinert med chili, ingefær, urter og sesamfrø
Med aioli
Med urter og pinjekjerner
Med haricots vertes og fenikkel
Med mozzarella, tomat og basilikum
Tapenade
Hot salsa
Nybakt
Ovnstekt utbenet smågris
Med rosmarin, sitron og hvitløk
Ovnsbakte
Ovnsbakt aubergin med tomatsaus og ost (vegetarlasagne) (L) (laktose)
Mozzarella og tomatsalat (L) (laktose)
Med fennikel og soltørket tomat
Med artisjokk (S) (skalldyr)
(N) (pinjekjerner/nøtter)
Italienske
(G) (gluten)
Med vårløk og mango (F)
Hvitløk- og urtemarinert
Med spekeskinke og egg
(E)
Med mozzarella og babyspinat
(L, B)
Med syltet rødløk , sennep og urter (B)
Med pesto og grillede grønnsaker (G, N)
Med tomat og oliven
(L, E)
Fingermat
Sitrusgravet halibut, bottarga boreale
emulsjon, viltvoksende tang fra
Northerncompany, sprø risnudler og
Noritangpulver. (egg, fisk, sulfitt, sesam)
Røkelaks med eggekrem og dill (fisk,
egg, sulfitt)
Spekemat Ventricinasalami og Coppa
Emiliano fra Italia (sulfitt)
Krydret edamamebønne salat
Blomkål salat med epler, rosiner og karri
emulsjon (egg, sulfitt)
Vasterbottenost fra Västerbottenregionen i Sverige, Manchego ost
laget i La Mancha-regionen i Spania
Fransk Brie-ost og portvingelé
(melk)
Fersk bulgur salat med
forskjellige urter, og syltet
stjerne løk. (gluten, sulfitt)
(Sulfitt, melk)
(Egg, sennep)
Økologisk focaccia (gluten)

Spansk kjøttbolle på spyd med mojosaus.
(G, E)
(B, G, K, Z)
Med tapenade og artiskokk (G)
Helstekt fylt med fetaost og urter (L)
Tortillarull med røkelaks, guacamole, pepperrot og salat (G, L)
(G, E, S)
Spansk omelett med hvitløk, potet og paprika. (E)
På spyd med oliven og tomat (L)
(G, L)
Vi bruker litt soyasaus (Z) den innholder spor av hvete. I følge cøliakiforeningen reagerer de færreste på det.

Spansk kjøttbolle på spyd med mojosaus (lam, okse, sitrus, hvitløk chili, urter)
Helstekt, fyllt med fetaost og urter (sopp, ost, cremefraise, sitrus, chili, urter) (L)
Tortillarull med røkelaks, guacamole, pepperrot og løk (hvetemel, løk) (G, L)
På spyd med oliven og tomat (melk) (L)
På toast (hvetemel, hvitløk, egg, chili) (E, G, S)
Spansk omelett med hvitløk, potet og paprika (egg, chili, potet, tomat) (E)

Med chilli og koriander (S, Z)
Med Tonatorøre og småsalat (B, G, F)
(R, Z)
Spanske
Med urtebakt potet (L)
Med paprika, løk og potet (E, L)
Med spinat og cherrytomat (E, L, G)
Med blåostkrem (G, L)
(E, G)

Spekeskinke
Stekt scampi med chili og røkt paprika
Serveres med soltomatpesto
Grønne oliven og spansk sauemelkost i urteolje
Paprika, squash og aubergine bakt med olje og urter
Cherrytomater i marinade med balsamico og urter
Husets hvitløksmajones
Med parmesan
Nystekt

Krydrede
Yougurtmarinerte (L)
Ovnsbakte
Fylte
Med olivenolje og mynte
Marinerte
(L)
(K)
(G)
Julemat
Ribbe -myk ribbe toppet med sprø svor,
klassisk sennep and syltet løk (sennep,
sulfit)
Pinnekjøtt med rosmarin sjy (Ovnsbakt
pinnekjøtt med rosmarin sjy)
Saftige medisterkaker med julekrydder
(melk)
KÅLRABISTAPPE
(fisk, sulfitt)
Klassisk rødkål toppet med
microgreens (sulfitt)
Fersk bulgursalat med forskjellige urter og
syltet stjerneløk (gluten, sulfit)
Golvertind blåmuggost fra Norge,
Fransk brie-ost, Manchego ost laget i
La Mancha-regionen i Spania og
portvinsgelé (melk)
Potetsalat med rømme, pepperrot, cornichons
og økologiske urter (laktose, sulfit)
Forskjellige typer tomater med Italiensk
bøffel mozzarella og basilikum (melk,
RØDKÅL sulfit)
(sulfit)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, egg)
Med eple og rødbeter (laktose)
Med sennepsaus
Med eggerøre
Med sylteagurk, rødbeter og grov sennepsaus
Med Waldorfsalat (laktose)
Fra Strøm-Larsen
Med rotmos, mandelpotet og sjy (laktose)
Nybakt med smør (gluten, laktose)
Med bærsaus
Sprøstekt ribbe, medisterkaker, medisterpølser, rødkål og tyttebær. Tillegg på kr 103 ink mva
Med eple og rødbeter (laktose)
Med sennepsaus
Med eggerøre (egg, laktose)
Med sylteagurk, rødbeter og grov sennep (sennep)
Med Waldorfsalat (egg, laktose, selleri)
Med rødkål, tyttebær, julesaus og mandelpotet (laktose og gluten i sausen, kommer separat)
(gluten i medisterkaker)
Nybakt med smør (gluten, laktose)
Med bærsaus (laktose)
Klassisk pinnekjøtt fra Strøm-Larsen, Vossakorv og rotmos. Tillegg på kr 172 ink mva

Mango/jalapeño-glaze
Sterkt krydret
(L)
Med karve, serveres med tomat og currysaus. (Svinekjøtt)
(L)
Med syltede grønnsaker.
Husets hvitløksmajones. (E)
(G)
(L)

Sprøstekt
Klassisk
Rotgrønnsaker
(L, G) Svinekjøtt
Kokte
Aromatisk, mørk (L,G, S) Svinekraft
Tradisjonell
Tradisjonell
(B)
Med rød saus (L)

Ingefær- og appelsinglasert
Marinert i sitrus
Soya- og limemarinert (S)
Med pepperrotrømme, dill og sitron (L)
Sprøstekt i biter med kinesisk b.b.q. saus
Med eple og selleri (R)
Spansk spekeskinke, spekepølse og manchego
Med sitron og basilikum
Grønn
Med hvitløk
(K)
(Inneholder yougurt, L)
(hvetemel og solsikkekjerner)
Med marinerte kirsebær (L)

Med løyrom, småsalat og sennepssaus (B, F), Vin: Moreau Petit Chablis (486 kr)
Andelårscofit eller Hjortefilèt
Med potetpurè, appelsinkokt rødkål og kryddersky (L). Vin: Briccotondo Barbera (444 kr)
Fondantpotet, sellerirotpurè, syltet rødløk, portvinsaus, tyttebær (L). Vin: Corte Giara Ripasso eller Cono Sur Syrah (464 kr)
Med karamellkrem og innlagte bær (G). Dessertvin: Recioto (498 kr)
Barmeny
Tappet fra fat
96 Kr
Tappet fra fat
64 Kr
Flaske, 0,33 l
96 Kr
Flaske 0,33 l
96 Kr
Flaske 0,33 l
96 Kr
Boks 0,5 l
102 Kr
Flaske 0,33 l (glutenfri)
112 Kr
Flaske 0,5 l
128 Kr
Flaske 0,33 l
128 Kr
Frankriket
414 Kr
Italia
434 Kr
Tyskland
486 Kr
Frankriket
486 Kr
Et glass
87 Kr
Chile
414 Kr
Italia
444 Kr
Italia
464 Kr
Et glass
87 Kr
Italia
434 Kr
Et glass
112 Kr
Frankriket
658 Kr
Modern Catering - Vintermeny
Kjøttboller med BBQ glaze og urter
(sulfitt,melk, egg)
Kremet biff med soppblanding og urter
(Vår tvist på en klassisk stroganoff)
(melk, sulfitt)
Argentinske vilt reker med spicy
edamame bønner og syltet løk (skalldyr)
Forskjellige typer tomater med Italiensk
bøffel mozzarella og basilikum (melk,
sulfitt)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Blomkål salat med epler, rosiner og karri
emulsjon (egg, sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
Ventricinasalami og Coppa Emiliano fra Italia
(sulfitt)
Fersk bulgur salat med
forskjellige urter, og syltet
stjerne løk. (gluten, sulfitt)
(Egg, soya)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, Egg)
OUMPH med BBQ glaze og friske urter
(Soya bønne protein glasert i bbq saus)
310 Kr
Krydret edamamebønne salat
Forskjellige typer tomater med Italiensk
bøffel mozzarella og basilikum (melk,
sulfitt)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Blomkål salat med epler, rosiner og karri
emulsjon (egg, sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
Fersk bulgur salat med
forskjellige urter, og syltet
stjerne løk. (gluten, sulfitt)
(Egg, soya)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, Egg)
Grillet asparges med granateple (sulfitt)
Røkelaks med eggekrem og dill (fisk,
egg, sulfitt)
Eggerøre med gressløk (melk)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Waldorfsalat (egg, sulfitt, nøtter)
ROASTBIFF
Spekemat Ventricinasalami og Coppa
Emiliano fra Italia (sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
Grillet hjertesalat med syltet rødløk (sulfitt)
Krydret edamamebønne salat
(Egg, sennep,soya)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, egg)
Kjøttboller med BBQ glaze og urter
(sulfitt,melk, egg )
Grillet asparges med granateple (sulfitt)
Potetsalat med rømme, cornichons og
økologiske urter (laktose, sulfitt)
Waldorfsalat (egg, sulfitt, nøtter)
Spekemat Ventricinasalami og Coppa
Emiliano fra Italia (sulfitt)
Golvertind blåmuggost, Fransk brieost, Manchego, portvinsgelé
(Egg, sennep)
(Sulfitt, Egg)
Økologisk focaccia (gluten)
Ribbe -myk ribbe toppet med sprø svor,
klassisk sennep and syltet løk (sennep,
sulfit)
Pinnekjøtt med rosmarin sjy (Ovnsbakt
pinnekjøtt med rosmarin sjy)
Saftige medisterkaker med julekrydder
(melk)
KÅLRABISTAPPE
(fisk, sulfitt)
Klassisk rødkål toppet med
microgreens (sulfitt)
Fersk bulgursalat med forskjellige urter og
syltet stjerneløk (gluten, sulfit)
Golvertind blåmuggost fra Norge,
Fransk brie-ost, Manchego ost laget i
La Mancha-regionen i Spania og
portvinsgelé (melk)
Potetsalat med rømme, pepperrot, cornichons
og økologiske urter (laktose, sulfit)
Forskjellige typer tomater med Italiensk
bøffel mozzarella og basilikum (melk,
RØDKÅL sulfit)
(sulfit)
Økologisk focaccia (gluten)
(Sulfitt, egg)
48° sous vide torsk med sprø quinoa,
katsuobushi dashi og dill emulsjon ( fisk,
sulfitt, egg)
Myk lammemørbrad servert med
variasjon av beter, ruccola og rødvin saus
med rosmarin (melk,sulfitt)
Valrhona 70% sjokolade ganache med
brent hvit sjokolade, havtorn gelé, bær og
basilikum (Sulfitt,melk)
Sitrusgravet halibut, bottarga boreale
emulsjon med dillolje, viltvoksende tang
fra Northerncompany, sprø risnudler og
Noritangpulver. (egg, fisk, sulfitt, sesam)
Hjort ytrefilet med gulrotkrem servert
med brokkolini, syltet stjerneløk,
grønnpepper saus (melk, sulfitt)
Tiramisu (en italiensk klassiker med en
touch av amaretto)
Dillgravet laks med sitrus tapioka, sprø
quinoa, brønnkarse og dillolje (fisk, sulfitt)
Ribbe med gulrotpuré, sprø svor, rødkål
med einebær og rosmarinsky (sulfitt)
Ostekake med multebær og multegelé
(laktose, gluten, sulfitt)
Sitrusgravet halibut, bottarga boreale
emulsjon, viltvoksende tang fra
Northerncompany, sprø risnudler og
Noritangpulver. (egg, fisk, sulfitt, sesam)
Røkelaks med eggekrem og dill (fisk,
egg, sulfitt)
Spekemat Ventricinasalami og Coppa
Emiliano fra Italia (sulfitt)
Krydret edamamebønne salat
Blomkål salat med epler, rosiner og karri
emulsjon (egg, sulfitt)
Vasterbottenost fra Västerbottenregionen i Sverige, Manchego ost
laget i La Mancha-regionen i Spania
Fransk Brie-ost og portvingelé
(melk)
Fersk bulgur salat med
forskjellige urter, og syltet
stjerne løk. (gluten, sulfitt)
(Sulfitt, melk)
(Egg, sennep)
Økologisk focaccia (gluten)