Dåp og navnefest

Dåp og navnefest er store begivenheter for både store og små, og en opplevelse hedersgjesten kun får én gang i livet. Vi på Månefisken bistår gjerne for å gjøre den store dagen så minneverdig som mulig!

Ved Månefisken ønsker vi å være vertskap for minneverdige stunder ved dåp og navnefest. Våre lokaler er som skapt for å gi en spesiell ramme rundt livets begynnelser.

Våre skreddersydde pakker gir deg friheten til å forme feiringen etter dine ønsker. Fra elegant oppdekning til delikate retter – vi tar oss av alle detaljene for å gjøre denne begivenheten helt spesiell.

Ved matservering tilbyr vi tre lokaler: Caféen for opptil 30 personer, Månehallen for opptil 70 personer, og Månefisken for store selskaper opp til 220 gjester. Ved høyere antall gjester tilbyr vi en praktisk fingermatservering med stå- og sitteplasser.

Ta kontakt med oss i dag for å sikre datoen og begynne planleggingen av en dåp eller navnefest som vil skape varige minner for både deg og dine gjester. Vi ser frem til å være en del av dette spesielle kapittelet i livet deres!

Opprydding og vask er inkludert i prisen, men det du tar med deg av pynt, dekorasjoner eller annet må du rydde og ta med deg selv.

Les mer om våre ulike lokaler og mulighetene som finnes, kapasitet, parkering og mer her.