Konferanse

Når dere skal arrangere en konferanse, er en av de viktigste komponentene å finne et lokale å holde den i. Det er først når lokalet er bestemt at alt virkelig begynner å falle på plass, og planleggingen kan starte for fullt.

På Månefisken har vi mye erfaring med å arrangere konferanser og våre lokaler passer ypperlig for en konferanse med opptil 600 mennesker. Vi har både sal og scene, samt alt det tekniske utstyret dere måtte trenge. Dersom det er noe spesifikt teknisk utstyr dere trenger, bistår vi med å få tak i dette.

Ingenting er kjedeligere enn dårlig internett på konferanse, og dere vil jo at folk skal kunne dele bilder på Instagram og sitater fra foredragsholderne på Twitter med deres hashtag godt festet. Vi tilbyr derfor WiFi med den beste hastighet til alle deltagere og tilskuere, slik at dere får full utnytte av jungeltelegrafen.

Belysning og akustikk blir ofte oversett når det gjelder å velge et konferansested, men de vil ha stor innvirkning på foredragsholdernes og publikums opplevelse. Dette tar vi hensyn til når vi rigger opp, slik at alle får en best mulig opplevelse hos oss. 

Mat og drikke må gå gjennom Månefisken, men vi kan sammen bli enige om hva som er den beste løsningen for akkurat deres begivenhet.

Opprydding og vask er inkludert i prisen, men det du tar med deg av pynt, dekorasjoner eller annet må du rydde og ta med deg selv.

Kontakt oss for en pakkeløsning som også inkluderer servering.

Les mer om våre ulike lokaler og mulighetene som finnes, kapasitet, parkering og mer her.