Dåp, navnefest eller konfirmasjon

En dåp, navnefest eller konfirmasjon er en stor begivenhet for både store og små, og en opplevelse hedersgjesten kun får én gang i livet. Vi på Månefisken bistår gjerne for å gjøre den store dagen så minneverdig som mulig!

Selv om de minste mest sannsynlig ikke vil huske sin egen dåp eller navnefest, er det likevel utrolig koselig å gjøre stas på familiens nyeste tilskudd og feire det nye livet. En konfirmasjon er på sin side en begivenhet som innebærer mye stolthet for de unge som nå skal feire at de trer inn i de «voksnes» rekker, og en feiring de vil huske i mange år fremover.

Det er mange som har valgt å feire dåp, navnefest og konfirmasjon hos oss, og våre sjelfulle, idylliske lokaler setter en fin ramme rundt disse spesielle merkedagene. Vi har derfor satt sammen en pakkeløsning basert på våre erfaringer med slike selskaper. Ta kontakt med oss, så finner vi en pakkeløsning som passer deres behov best mulig.

Om dere ønsker matservering har vi tre avdelinger med ulik kapasitet: I Cafeen kan vi dekke på for opptil 25 personer, i Månehallen opptil 70 personer, mens Månefisken kan servere så mange som 200 personer. Alle tre avdelingene rommer mange flere enn nevnt, men da blir det servert håndholdt fingermat.

Opprydding og vask er inkludert i prisen, men det du tar med deg av pynt, dekorasjoner eller annet må du rydde og ta med deg selv.

Les mer om våre ulike lokaler og mulighetene som finnes, kapasitet, parkering og mer her.