Sommerfest

Endelig sommer! Når sommersesongen kommer smygende, kan det noen ganger være vanskelig å finne det perfekte lokalet å holde sommerfesten. Men enten du planlegger en storstilt bedriftsmiddag eller en liten privat feiring, er vi klare til å ta dere imot her på Månefisken.

Lokalet

Trenger dere et stemningsfullt sted å feire sommerfesten? Vi på Månefisken har lang erfaring med å arrangere sommerfester for alle type anledninger. Våre lokaler kombinert med vår idylliske uteplass langs Akerselven er den perfekte lokasjonen for en minneverdig sommerfest med gode venner, kollegaer eller hele den utvidede familien.

Matservering

Om dere ønsker matservering, kan vi tilby en rekke ulike menyer som passer til ethvert selskap eller arrangement. Buffeter, fingermat eller treretters – det er opp til dere. Vi har et stort fokus på ferske, lokale råvarer og skaper en meny ut fra hva som er tilgjengelig. Vin og annen drikke blir servert gjennom måltidet, ellers er det mulig å kjøpe drikke dagen og kvelden gjennom i vår bar (medbrakt er ikke lov).

Vi har tre ulike avdelinger dere kan leie. I Caféen kan vi dekke på for opptil 24 personer, i Månehallen opptil 70 personer, mens Månefisken kan servere så mange som 200 personer. Alle tre avdelingene rommer mange flere enn nevnt, men da blir det servert håndholdt fingermat i stedet.

Opprydding og vask 

Opprydding og vask er inkludert i prisen, men det du tar med deg av pynt, dekorasjoner eller annet må du rydde og ta med deg selv.

Les mer om våre ulike lokaler og mulighetene som finnes, kapasitet, parkering og mer her.