Konfirmasjon

En konfirmasjon er en stor begivenhet for både store og små, og en opplevelse hedersgjesten kun får én gang i livet. Vi på Månefisken bistår gjerne for å gjøre den store dagen så minneverdig som mulig!

Konfirmasjonen markerer en betydningsfull overgang til voksenlivet, fylt med stolthet for de unge. Våre lokaler er dedikert for å gi en spesiell ramme rundt denne unike overgangen, og vi ser frem til å være en del av dette spesielle kapittelet i livet deres med varige minner.

Våre skreddersydde pakker gir deg friheten til å forme konfirmasjonsfeiringen etter dine ønsker. Fra elegant oppdekning til delikate retter – vi tar oss av alle detaljene for å gjøre denne begivenheten helt spesiell.

Ved matservering tilbyr vi tre lokaler: Caféen for opptil 30 personer, Månehallen for opptil 70 personer, og Månefisken for store selskaper opp til 220 gjester. Ved høyere antall gjester tilbyr vi en praktisk fingermatservering med stå- og sitteplasser.

Ta kontakt med oss i dag for å sikre datoen og start planleggingen av konfirmasjonsfeiringen som vil skape varige minner for både deg og dine gjester.

Les mer om våre ulike lokaler og mulighetene som finnes, kapasitet, parkering og mer her.