Bryllup

Skal dere gifte dere? Gratulerer! For mange er bryllupsdagen den viktigste dagen i deres liv, og hvor bryllupet – eller bryllupsfesten – holdes, er et av de viktigste valgene dere tar i forkant.

Lokalet

Hva slags visjon har dere sett for dere på den store dagen? Lokalet er med på å sette hele stemningen for dagen. Vi på Månefisken gjør alt vi kan for å gjøre dagen deres så fantastisk som mulig.

Det er mange som har valgt å holde bryllupet sitt hos oss, og våre stemningsfulle lokaler gir en romantisk og sjelfull atmosfære når de er pyntet opp til bryllup.

Med vår lange erfaring hjelper vi dere å holde et bryllup som er både stemningsfullt og profesjonelt arrangert. Vi tar hensyn til deres ønsker, slik at dere får den bryllupsdagen dere drømmer om.

Lokalet er naturligvis stengt for andre gjester den dagen dere har booket det, slik at det ikke plutselig dukker opp noen ubudne gjester på bildene i etterkant.

Servering

Vi tilbyr ulike pakkeløsninger ut ifra deres behov og ønsker, inkludert mat, drikke, god service og underholdning. Blant annet kan dere velge om dere ønsker å servere en treretters meny, en buffet, eller fingermat for de småspiste. Sammen blir vi enige om hva slags løsning som vil passe best for dere.

Når det kommer til alkoholservering er det ikke mulig å ta med medbrakt. Vi kan sammen bli enige om den beste løsningen rundt dette, men vår bar står til deres disposisjon, samt drikkemeny under matserveringen.

Opprydding

Opprydding og vask er inkludert i prisen, men det du tar med deg av pynt, dekorasjoner eller annet må du rydde og ta med deg selv.

Ta gjerne kontakt med oss for å sette opp en tid dere kan komme og ta en titt på lokalene, slik at vi kan svare på alle spørsmål dere måtte ha, og forsikre dere om at drømmebryllupet kan ta plass på Månefisken!

Les mer om våre ulike lokaler og mulighetene som finnes, kapasitet, parkering og mer her.