Bryllup

Skal dere gifte dere? Gratulerer! For mange er bryllupsdagen den viktigste dagen i deres liv, og hvor bryllupet – eller bryllupsfesten – holdes, er et av de viktigste valgene dere tar i forkant.

Lokalet

Hva slags visjon har dere sett for dere på den store dagen? Lokalet er med på å sette hele stemningen for feiringen. Vi på Månefisken gjør alt vi kan for å gjøre dagen deres så fantastisk som mulig.

Det er mange som har valgt å holde bryllupet sitt hos oss, og våre innbydende lokaler gir en romantisk og sjelfull atmosfære når de er pyntet opp til bryllup.

Med vår lange erfaring hjelper vi dere å holde et bryllup som er både stemningsfullt og profesjonelt arrangert. Vi tar hensyn til deres ønsker, slik at dere får den bryllupsdagen dere drømmer om.

Servering

Vi skreddersyr pakkeløsninger etter deres behov, inkludert mat, drikke, utmerket service og teknisk opplegg til underholdning. Valget av treretters meny, buffet eller fingermat tilpasses deres ønsker. Når det gjelder alkoholservering, tillater vi ikke medbrakt. Vi samarbeider for å finne den optimale løsningen, og vår bar er tilgjengelig med en variert drikkemeny før, under og etter matserveringen.

Opprydding

Rengjøring og opprydding er inkludert i prisen, men du må selv rydde og ta med dere dekorasjoner eller andre personlige eiendeler.

Ta gjerne kontakt med oss for å starte planleggingen og avtale en tid for å besøke lokalene. Dette gir oss muligheten til å svare på eventuelle spørsmål dere måtte ha og sikre at Månefisken blir det perfekte stedet for deres drømmebryllup!

Les mer om våre ulike lokaler og mulighetene som finnes, kapasitet, parkering og mer her.