Julebord

Jula er kanskje årets koseligste tid, og det er tiden for gode venner og kolleger, familie, tradisjoner og ikke minst: god mat! Vi på Månefisken elsker jul, og tar dere gjerne imot for å feire årets beste høytid.

På tide med det årlige julebordet med gode venner, eller kanskje arbeidsplassen skal arrangere julefest? Våre stemningsfulle lokaler plassert langs Akerselva passer helt ypperlig uansett hvor stort eller lite arrangementet skal være.

Hos oss kan vi garantere julestemning fra det øyeblikket du kommer rundt hjørnet. 

Selv om det føles som vi ligger landlig til når du er her, ligger Månefisken svært sentralt, enkelt for alle å både komme seg til – og komme seg hjem.

Vi tar oss av ting som bordplassering, tidsriktig dekorering og underholdning (om dere ønsker). På menyen står det naturligvis julemat! Vi bruker de beste råvarer, så enten du er team ribbe, team pinnekjøtt eller team nøttestek, så vil du få servert et julemåltid du sent vil glemme.

Vi har tre ulike løsninger som kan passe, basert på hvor mange mennesker dere er. I Caféen kan vi dekke på for opptil 35 personer, i Månehallen kan vi servere opptil 70 personer, mens Månefisken kan servere så mange som 200 personer.

Opprydding og vask er inkludert i prisen, men det du tar med deg av pynt, dekorasjoner eller annet må du rydde og ta med deg selv.

Kontakt oss for en pakkeløsning som passer for ditt julebord.

 

O jul med din glede og barnlige lyst

vi ønsker deg alle velkommen;

vi hilser deg alle med jublende røst

titusinde gange velkommen!

 

Les mer om våre ulike lokaler og mulighetene som finnes, kapasitet, parkering og mer her.